Kabinetti

Lähetä

FI

Kokoustila 12 henkilölle

Tilan käyttötarkoitus – kokoontumisiin, kokouksiin, vertaistukiryhmiin ja työpajoihin

Sijainti

Kauppamiehentie 6, 2. krs, 02100 Espoo Google Maps

Hinta

Alennettu hinta: 0€/h Tarjoamme tiloja järjestöille ilmaiseksi toimintaan, joka on kansalaisille avointa ja maksutonta. Hae tilojen maksutonta käyttöoikeutta
Alennettu hinta HyTe ry:n jäsenjärjestöille suljettuun toimintaan: 6€/h – Kysy jäsenalennukseen oikeuttava koodi tilan yhteyshenkilöltä.
Normaali hinta: 20€/h

Varusteet ja lisäpalvelut

Kalusteet: pöytäryhmä tuoleineen 12 henkilölle
Kokoustekniikka: projektori HDMI- ja VGA -liitännällä, valkotaulu & tussit x 2, fläppitaulu, wifi
Kokoustarjoilut: Omatoiminen kokoustarjoilumahdollisuus. Salin ja Olkkarin läheisyydessä on keittiö, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi, astioita ja keittiövälineitä
Vessat: 2 wc-tilaa ja esteetön wc tilan läheisyydessä
Tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelu: Aulapalvelussa, 2. krs

Esteettömyystiedot

Kiinteistön ulko-ovelle on esteetön pääsy rampin kautta. Ulko-ovet ja tilava hissi avautuvat painikkeella. Sisätiloissa on esteetön kulku pyörätuolilla ja 2. kerroksessa on esteetön wc. Kansalaistoiminnankeskus on kiusaamisesta ja syrjinnästä vapaa alue.

Tilan käyttöohjeet

Käyttöohjeet – Kabinetti

Varauksen peruuttaminen ja peruutusehdot

Tilavaraus on peruttava kirjallisesti tilan yhteyshenkilölle. Peruutukseen on liitettävä varausvahvistus tai peruutuksen yhteydessä on ilmoitettava tilan nimi, varausajankohta ja tilaajan tiedot.

Jos peruutat varauksen aikaisemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinta kokonaisuudessaan. Jos peruutat varauksen myöhemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinnasta 50 %.

Jos vuokraaja, jolle tilan käyttö on maksutonta, ei peruuta varausta ennen tilaisuuden alkua, laskutetaan varaajalta No show -maksu, joka on 20 euroa.

Lisätietoja

HyTe ry, Miikka Pääkkö, puh. 050 410 2555, toimisto@hyte.fi