Santra

Lähetä

FI

Kokoustila 10 henkilölle

Tilan käyttötarkoitus – kokoontumisiin, kokouksiin, vertaistukiryhmiin ja työpajoihin

Sijainti

Kauppamiehentie 6, 4. krs, 02100 Espoo Google Maps

Hinta

Normaali hinta: 20€/h
Alennettu hinta HyTe ry:n jäsenjärjestöille: 6€/h – Kysy jäsenalennukseen oikeuttava koodi tilan yhteyshenkilöltä. (käytä kuponki Ostoskori-sivulla.)

Varusteet ja lisäpalvelut

Kalusteet: Sohva ja pöytäryhmä tuoleineen 10 henkilölle
Kokoustekniikka: valkokangas, fläppitaulu + tussit, wifi
Kokoustarjoilut: Omatoiminen kokoustarjoilumahdollisuus. Tilassa on keittiö, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi, astioita ja keittiövälineitä
Vessat: 2 wc-tilaa tilan läheisyydessä
Tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelu: Aulapalvelussa, 2. krs

Esteettömyystiedot

Kiinteistön ulko-ovelle on esteetön pääsy rampin kautta. Ulko-ovet ja tilava hissi avautuvat painikkeella. Sisätiloissa on esteetön kulku pyörätuolilla ja 2. kerroksessa on esteetön wc. Kansalaistoiminnankeskus on kiusaamisesta ja syrjinnästä vapaa alue.

Tilan käyttöohjeet

Käyttöohjeet – Santra

Varauksen peruuttaminen ja peruutusehdot

Tilavaraus on peruttava kirjallisesti tilan yhteyshenkilölle. Peruutukseen on liitettävä varausvahvistus tai peruutuksen yhteydessä on ilmoitettava tilan nimi, varausajankohta ja tilaajan tiedot.

Jos peruutat varauksen aikaisemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinta kokonaisuudessaan. Jos peruutat varauksen myöhemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinnasta 50 %.

Jos vuokraaja, jolle tilan käyttö on maksutonta, ei peruuta varausta ennen tilaisuuden alkua, laskutetaan varaajalta No show -maksu, joka on 20 euroa.

Lisätietoja

HyTe ry, Miikka Pääkkö, puh. 050 410 2555, toimisto@hyte.fi