VIP Lounge

Lähetä

FI

Kokoustila 15 henkilölle

Tilan käyttötarkoitus – kokouksiin, vertaistukiryhmiin, työpajoihin ja työpistetyöskentelyyn

Sijainti

Kauppamiehentie 6, 4. krs, 02100 Espoo Google Maps

Hinta

Alennettu hinta: 0€/h Tarjoamme tiloja järjestöille ilmaiseksi toimintaan, joka on kansalaisille avointa ja maksutonta. Hae tilojen maksutonta käyttöoikeutta
Alennettu hinta HyTe ry:n jäsenjärjestöille suljettuun toimintaan: 6€/h – Kysy jäsenalennukseen oikeuttava koodi tilan yhteyshenkilöltä.
Normaali hinta: 20€/h

Varusteet ja lisäpalvelut

Kalusteet: Kaksi sohvaa, kaksi työpistettä, pöytäryhmä tuoleineen 6 henkilölle ja tuoleja
Kokoustekniikka: fläppitaulu + tussit, wifi, projektori vga ja hdmi-liitännöillä
Kokoustarjoilut: Omatoiminen kokoustarjoilumahdollisuus. Santra-tilan keittiö käytettävissä, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiasto.
Vessat: 2 wc-tilaa tilan läheisyydessä etu- ja takakäytävällä
Tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelu: Aulapalvelussa, 2. krs

Esteettömyystiedot

Kiinteistön ulko-ovelle on esteetön pääsy rampin kautta. Ulko-ovet ja tilava hissi avautuvat painikkeella kiinteistön ala-aulassa. Tilan varannut henkilö kävelee rappukäytävää pitkin ja avaa 4. kerroksen käytäväoven ja hissin oven avaimella. Näin tilaisuuteen osallistujat pääsevät 4. kerrokseen hissillä. Kansalaistoiminnankeskuksen 2. kerroksessa on esteetön wc. Jos tarvitset esteetöntä wc:tä, ilmoita asiasta tilavarauksen yhteydessä. Kansalaistoiminnankeskus on kiusaamisesta ja syrjinnästä vapaa alue.

Tilan käyttöohjeet

Käyttöohjeet – VIP Lounge

Varauksen peruuttaminen ja peruutusehdot

Tilavaraus on peruttava kirjallisesti tilan yhteyshenkilölle. Peruutukseen on liitettävä varausvahvistus tai peruutuksen yhteydessä on ilmoitettava tilan nimi, varausajankohta ja tilaajan tiedot.

Jos peruutat varauksen aikaisemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinta kokonaisuudessaan. Jos peruutat varauksen myöhemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinnasta 50 %.

Jos vuokraaja, jolle tilan käyttö on maksutonta, ei peruuta varausta ennen tilaisuuden alkua, laskutetaan varaajalta No show -maksu, joka on 20 euroa.

Lisätietoja

HyTe ry, Miikka Pääkkö, puh. 050 410 2555, toimisto@hyte.fi