Mikä tilapankki on?

Tilapankkiratkaisu järjestömaailman käyttöön

– Edullisten tai ilmaisten tilojen löytämiseksi
– Erilaisten kokous- tai harrastustilojen vuokraustoiminnan tueksi
– Tyhjillään olevien tilojen yhteiskäytön lisäämiseksi
– Alueesi yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistamiseksi

Edullisia tai ilmaisia tiloja järjestöille

Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni kansalaisjärjestö löytää arkiseen toimintaansa tarpeellisia tiloja. Kun ilmaisia tai edullisia tiloja lyhytaikaiseen käyttöön on helposti saatavilla, järjestöjen työntekijät tai vapaaehtoiset voivat keskittyä osallisuutta vahvistavaan tai hyvinvointia ja terveyttä edistävän toiminnan tuottamiseen.

Varauskalenterin hallinta ja varainhankinta on helppoa

Tilapankissa on tilojen kalenterivarausjärjestelmä ja verkkokauppa, ja palvelu tarjoaa helpon varainhankintamahdollisuuden. Toimijan, jolla on hallussaan tyhjillään olevia tiloja, joita haluaisi vuokrata tai saattaa yleishyödylliseen käyttöön, on helppo liittyä mukaan. Ilmoita tilasi tilapankkiin!

Tilojen avaaminen yhteiskäyttöön vahvistaa alueen yhteisöllisyyttä ja osallisuutta

Kaupungit, hyvinvointialueet, yritykset tai järjestöt voivat palvelun kautta kätevästi vuokrata hallinnoimansa tilan tai luovuttaa sen alueensa asukkaiden ja yhdistysten yleishyödylliseen käyttöön. Edulliset ja ilmaiset yhteiskäyttöön avatut tilat avaavat uusia mahdollisuuksia kansalais-, kulttuuri-, liikunta-, järjestö- ja pienyritystoiminnalle. tilapankki.fi-palvelu nostaa tilojen käyttöastetta, kun tilat ovat tehokkaammassa käytössä – erityisesti varsinaisen käyttöajan ulkopuolisina aikoina.

Kysyttävää tilapankki.fi -palvelusta tai tilojen avaamisesta kuntalais- ja yhteiskäyttöön?

Voit tilata organisaatiollesi lyhyen esittelytilaisuuden tilapankki.fi palvelun mahdollisuuksista. Kysy lisää ja ole matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin!

                                                                                  Tilapankki.fi -palvelun esittely Espoon järjestöjen päivässä 8.9.2022.