Pysäkki

Lähetä

FI

Kokoustila 12 henkilölle

Tilan käyttötarkoitus – kokoontumisiin, kokouksiin ja työpajoihin

Sijainti

Kansankatu 53, 1. krs, 90100 Oulu. Google Maps

Hinta

Normaali hinta: 17€/h
Alennettu hinta järjestöille, Pohteelle ja Oulun kaupungille: 6€/h ja Kumppanuuskeskuksen vuokralaisille 0€/h – Kysy alennukseen oikeuttava alennuskupongin koodi tilan yhteyshenkilöltä. (käytä koodi Ostoskori-sivulla.)

Varusteet ja lisäpalvelut

Kalusteet: pöytä ja tuolit kokousmuodossa
Kokoustekniikka: videotykki HDMI-liitännällä (VGA-adapteri lainattavissa avainten haun yhteydessä), kiinteä verkkoyhteys
Vessat: 2 wc-tilaa tilan läheisyydessä

Esteettömyystiedot

Tilaan on esteetön sisäänkäynti ja sisätiloissa on esteetön kulku. Ulko-ovi ja hissin ovi aukeavat painonapeista. Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa on esteetön wc.

Tilan käyttöohjeet

Käyttöohjeet – Pysäkki

Varauksen peruuttaminen ja peruutusehdot

Jos vuokraaja peruuttaa varauksen aikaisemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinta kokonaisuudessaan.

Jos vuokraaja peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, hyvitetään vuokraushinnasta 50 %.

Jos vuokraaja, jolle tilan käyttö on ilmaista, peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 4 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, laskutetaan vuokraajalta niin sanottu No show -maksu, joka on 20 euroa.

Lisätietoja

Ilta- ja viikonloppukäyttöön varataan koko katutasoa. Kahvilatila Laituri ja Pysäkki varataan Kahvilatila Laiturin kalenterin kautta.

Tiloja ei vuokrata eikä avaimia luovuteta kesä- eikä joulutauon aikana. Poikkeuksia voi olla myös yleisillä lomaviikoilla. Tarkista aukioloajat https://www.kumppanuuskeskus.fi/yhteystiedot/

Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste, puh. 050 348 4676, info@kumppanuuskeskus.fi